Informatii despre livrare

Livrarea

Ecosphera dvs va fi livrata intodeauna numai in zilele de miercuri-sambata, iar comanda va ajunge la dvs în termen de maxim 14 zile de la înregistrarea platii, în functie de disponibilitatea stocului.

In eventualitatea în care conditiile meteo nu permit un transport în conditii de siguranță pentru ecosistem (în principal temperaturi foarte scăzute), vom suspenda temporar livrarea.

Inainte de livrare

O Ecosphera este un mini-ecosistem delicat și perfect echilibrat. Ca atare, acesta trebuie să fie îngrijit în mod corect, astfel încât să vă ofere o bucurie maxime încă de la inceput. Ne mandrim cu capacitatea noastra de a livra foarte repede Ecospherele (folosind curieratul rapid, de obicei Ecosphera ajunge la dvs a doua zi, inainte de ora 13.00, in cazul in care produsul este in stoc). Daca, din orice motiv, destinatarul nu este in masura sa primeasca rapid acest colet, va rugam sa contactati un membru al echipei noastre, astfel incat sa putem face livrarea intr-un moment mai potrivit pentru tine si ecosistem. Acest lucru ne va da amandorura garantia ca Ecosphera nu este supura unui stress inutil la livrare, prin prelungirea duratei de impachetare a crevetilor, care au nevoie de temperaturia optima si lumina.

Livrarea

De indata ce ati primit Ecosphera, cutia va trebui sa fie deschisa imediat pentru a oferi crevetilor lumina si caldura de care au atat nevoie. In cazul in care se doreste sa fie un cadou-surpriza, va rugam sa solicitati destinatarului in prealabil sa se abtina de la agitarea pachetului. Fiecare Ecosphera este insotita de o brosura cu instructiuni speciale. Aceasta contine informatii importante care va vor ghida in ingrijirea continua a mini-ecosostemului. Va rugam sa o cititi cu atentie, pentru ca va va ajuta pentru a localiza cea mai buna pozitie pentru a pastra ecosphera in noua sau mediu. Brosura raspunde, de asemenea, celor mai frecvente intrebari si va consiliaza legat de schimbarile prin care va trece Ecosphera pe parcursul vietii sale. Magnetul alb atasat de manualul de instructiuni trebuie pastrat si folosit pentru a curata interiorul Ecospherei.

Dupa livrare

Odata ce brosura de instructiuni a fost citita va veti sti cu siguranta unde sa pozitionati noua dvs achizitie. Daca sunteti inca nesigur, va rugam contactati-ne si trimiteti-ne o fotografie cu Ecosphera dvs in noua locatie si va vom consilia sa o pozitionati corect.