FILOSOFIE

EcoSphere Romania este o afacere deținută de doua prietene, Lorelei si Gabriela, care au decis sa fructifice relatia lor de o viata prin aceasta afacere. Ele vor să arate prin aceasta activitate, respectul lor față de cuceririle științei și ale artei si se bucură să împărtășească lumii binefacerile acestui produs unic.
În scopul asigurării unui nivel ridicat de control calității, fiecare EcoSpheră se etichetează în partea de jos a sticlei cu un număr de serie individual. Acest lucru ne permite să urmărim istoricul și vârsta fiecăreia.
EcoSpherele cu creveți au o durată medie de viață de 2-3 ani, deși am întâlnit multe cazuri în care creveții subsistau de peste 10 ani.
Sistemul demonstrează, în cea mai necomplicată manieră, interdependența dintre viața animalelor, a plantelor și cel mai prețios element al Pământului – apa. Produsul nostru a fost denumit, în proiectul științific, un animal de companie care necesită cea mai simplă întreținere, într- un acvariu închis.
Suntem mândri că realizarea noastră a ajuns a fi cunoscută la nivel mondial. Baza de date a clienților noștri trece dincolo de vârstă, rasă, nivel de educație și situare geografică. EcoSphere Romania comercializeaza produsul EcoSphere sub licență, pentru piata din Romania.